Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Narodni stadion v Varšavi

Strokovno znanje in izkušnje podjetja Geberit na področju pitne vode

Narodni stadion v Varšavi

Narodni stadion v Varšavi je znamenitost, ki jo je moč opaziti z razdalje več kilometrov in predstavlja vpadljiv element panorame mesta. V kompleksu z mrežasto fasado, okrašeno s poljskima nacionalnima barvama, rdečo in belo, je skupaj 55.000 sedežev.


Usmerjen v trajnost

Trajnost je imela ključno vlogo pri gradnji stadiona. Primeri s področja vodnih priključkov: stranišča in pisoarji se splakujejo z deževnico. Geberit je podjetje, ki je dosledno usmerjeno v trajnost, zato je lahko zagotovilo vse podometne sisteme, potrebne za približno 2100 stranišč in pisoarjev.

Notranjost nacionalnega stadiona v Varšavi

Vedno popolna pitna voda

Zagotavljanje pitne vode, ki je z vidika higiene vedno popolne kakovosti, s pomočjo primernih certificiranih proizvodov je stalni izziv in dolžnost podjetja Geberit. Za zagotovitev navedenega se uporabljajo le visokokakovostni materiali.


Higiensko splakovanje

Na narodnem stadionu v Varšavi se uporabljajo enote za higiensko splakovanje Geberit. Voda se mora redno izmenjavati. Če se predolgo zadržuje v cevovodu, lahko stagnira. Geberit je razvil higiensko splakovanje, ki upošteva navedeno. Zagotavlja varnost čiste vode z redno in samodejno izmenjavo pitne vode, da se minimizira obdobja stagnacije in ohrani svežina. To omogoča učinkovito preprečevanje mikrobiološke kontaminacije pitne vode.

Zaščitni pokrovi

V podjetju Geberit med proizvodnjo izvajamo ukrepe za zagotovitev, da cevi in fitingi zapustijo tovarno v higiensko popolnem stanju. Cevni sistemi Geberit Mapress in Mepla, ki so primerni za inštalacije pitne vode, so opremljeni z zaščitnimi čepi, ki preprečujejo vstop umazanije in tujkov.

Varno prvo polnjenje in higienski filter

Med prvim polnjenjem inštalacije pitne vode z vodo higienski filter Geberit zadrži vse mikroorganizme. S tem se zagotovi, da je po začetnem polnjenju na voljo mikrobiološko popolna pitna voda.