Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Referenčna revija

Geberitova referenčna revija "View" naslavlja predvsem arhitekte, oblikovalce notranje opreme in končne uporabnike. Izhaja enkrat na leto in pokriva širok spekter tem, ki se nanašajo na Geberitove dejavnosti v mednarodnih, prestižnih arhitekturnih projektih. Poleg tega "View" poroča tudi o novih razvojnih dogajanjih na področju dizajna in bralcem posreduje filozofijo podjetja.


Osrednje teme v referenčni reviji "View 2017":

  • Okoli 500 zaposlenih v antwerpenskem pristanišču ima nova delovna mesta v nekdanji gasilski postaji, ki so jo arhitekti razširili z velikim diamantom na vrhu. Na strehi je vgrajen sistem za odvodnjavanje Geberit Pluvia. Arhitekti so se odločili tudi za inštalacijski sistem Geberit Duofix in številne druge sisteme Geberit.
  • Preberite, kako je arhitektom s pomočjo Geberitovega znanja uspelo nov sedež Nogometne zveze Slovenije urediti kot pisarniško zgradbo in hkrati konferenčni center za prestižne dogodke.
  • V zahodnem delu Lizbone stoji MAAT (muzej umetnosti, arhitekture in tehnologije) - stavba v obliki vala. Znotraj Geberitova stranišča ponujajo elegantno rešitev mnogim obiskovalcem.
  • Glavna postaja v Haagu: kraljevsko mesto je polno državnih in mednarodnih institucij, zato ima tudi glavno prometno vozlišče temu primerno podobo - za transparentnost je poskrbela fenomenalna jekleno-steklena streha. Arhitekti so se odločili za cevni sistem Geberit PE-HD, udobje v sanitarnih prostorih pa zagotavljajo Geberitova stranišča.Preberite ali pa si prenesite aktualno izdajo referenčne revije
View 2017 – referenčna revija

Starejše izdaje referenčne revije lahko najdete v Centru za prenose