Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Zagotavljanje kakovosti našega najbolj dragocenega živila

Higiena pitne vode Geberit

Rešitve in proizvodi za odlično higieno pitne vode

Pitna voda je naše najbolj dragoceno živilo. Geberit sistemi za oskrbo, Geberit proizvodi in Geberit izračunski programi zagotavljajo, da kakovost, s katero vstopa v hišno napeljavo, ohrani vse do končne točke uporabe. Ko projektanti sanitarnih sistemov in inštalaterji uporabljajo te proizvode, so lahko prepričani, da so sprejeli pravo odločitev, in da bodo ravnali v skladu z veljavnimi standardi in predpisi.


Dolga obdobja stagnacije pitne vode v cevovodih lahko privedejo do okužbe z nevarnimi bakterijami. Geberit Geberit higienski splakovalnik redno osvežuje pitno vodo v cevovodu in tako prepreči čase stagniranja. Intervali in količine splakovanja so elektronsko nadzorovani z nastavljivimi parametri in se lahko na primer vključijo v centralni nadzorni sistem zgradbe.


Nerjavno jeklo Geberit Mapress že desetletja dokazuje svojo vrednost pri oskrbi s pitno vodo na občutljivih področjih, kot so medicinska in živilska industrija. Trajne in zanesljive inštalacije za sanitarno vodo so izdelane iz fazonskih kosov in cevi iz nerjavnega jekla z uporabo priznane Geberitove varne stiskalne tehnologije. Vse do vgradnje na mestu uporabe so proizvodi Geberit Mapress, ki se uporabljajo za sisteme pretakanja pitne vode, z zapornimi čepi zavarovani pred onesnaženjem.


Programska oprema Geberit ProPlanner olajša načrtovanje in inštalacijo standardiziranih, higienskih in pravilno dimenzioniranih sistemov pitne vode. Tako se lahko že v postopku načrtovanja preprečijo napake, ki bi lahko med obratovanjem povzročile higienske težave. Celovito in sistemsko usmerjeno načrtovanje inštalacij pitne vode zagotavlja varnost, prepreči nepotrebne in drage obnovitvene ukrepe in zagotovi gospodarno delovanje.