Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Visoka kakovost bivanja v kopalnici

Udobni proizvodi za sanitarne prostore

Od sanitarnega prostora do prostora za nego in dobro počutje

Kopalnica se je prelevila iz sanitarnega prostora v udoben prostor za nego in dobro počutje v lastnem domu. Zahteve glede dizajna in funkcionalnosti sanitarnih prostorov so se drastično spremenili. Geberit dobavlja proizvode in funkcije, ki neposredno izboljšajo kakovost bivanja naših strank in jim zahvaljujoč veliki svežini, čistosti in higieničnosti nudijo visoko stopnjo udobja.


Geberit AquaClean je stranišče, ki vas umije z vodo. S tem utira pot novim standardom glede svežine in higiene v sanitarnih prostorih. Mehek vodni curek vam umije zadnjico, tako da lahko ves dan uživate v občutku svežine. Od izbranega modela odvisne dodatne funkcije, kot so masažna prha, sušilnik na topli zrak ali enota za odvajanje neprijetnega vonja, zagotavljajo ob obisku stranišča enkraten občutek nege, svežine, udobja in čistoče.

Spoznajte Geberit AquaClean


Enota za odvajanje neprijetnega vonja Geberit DuoFresh izniči neprijeten vonj neposredno na mestu, kjer ta nastane. Direktno iz straniščne školjke odvede zrak skozi dotok splakovalne vode, ga očisti z ogljenim filtrom, nevtralizira in vrne nazaj v prostor. Enota za odvajanje neprijetnega vonja je skrita za aktivirno tipko Geberit Sigma40, ki je okrog in okrog opremljena z izpusti za zrak. Poleg tega je nameščena odprtina za vstavljanje čistilnih tabletk v podometni splakovalnik. Učinkovine čistilnih tabletk se ob vsakem splakovanju porazdelijo vse do roba straniščne keramike in tako poskrbijo za svežino in čistočo.

Spoznajte udobne funkcije podometnih splakovalnikov


Geberit elektronske armature za umivalnike uporabniku omogočajo, da sproži splakovanje brez dotika armature. To izboljša higieno in zmanjša nevarnost prenosa klic, predvsem v javnih in poljavnih sanitarnih prostorih. Dodatne funkcije, kot so programi varčevanja vode ali omejitev temperature, skrbijo za varnejšo uporabo in bolj gospodarno rokovanje s pitno vodo.

Spoznajte armature za umivalnike Geberit