Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Trajni proizvodi za trajnostno usmerjeno gradnjo

Izjemni proizvodi združujejo zanesljivost, dizajn in trajnostno načelo. Tako podjetje Geberit s svojim premišljenim ekološkim dizajnom stalno postavlja nove standarde. Naš pristop prispeva k manjši porabi vode in energije in manjšemu poseganju v okolje preko celotne uporabne dobe naših proizvodov, s čimer postavlja temelje za gradnjo po trajnostnem načelu.

Več

Svetovna odgovornost

Trajnostno načelo se prične pri lastnem načinu razmišljanja – hkrati pa pomeni obljubo za celotno družbo. Podjetje Geberit to odgovornost prevzema skrajno resno. Na primer z zagotavljanjem privlačnih delovnih pogojev in z raznolikimi mednarodnimi priložnostmi za razvoj svojih zaposlenih. In seveda z razvojnimi projekti ter globalno predanostjo osnovni človekovi pravici do čiste pitne vode.

Več

Preudaren okoljski menedžment

Ključ trajnostno usmerjene proizvodnje je prijaznost do okolja, učinkovito koriščenje virov in inovativno razmišljanje. V skladu s tem podjetje Geberit neutrudno posodablja svoje proizvodne metode in znižuje svoje poseganje v okolje s preudarnim okoljskim menedžmentom, ambicionizno strategijo zniževanja emisij CO2 in strogo zastavljenimi cilji.

Več

Najvišji standardi na vsakem področju

Delovanje po trajnostnem načelu zahteva najvišje etične standarde in standarde za varstvo okolja. Zato podjetje Geberit tudi od svojih dobaviteljev zahteva predanost kodeksu poslovanja, ki temelji na standardih, ki jim v podjetju sledimo tudi sami: varstvo okolja, socialno odgovorni delovni pogoji in pravično poslovanje.

Več