Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Socialni projekt pomoči v Romuniji

Tim

Stephanie Hinz, industrijska referentka (praktikantka)

Dostop do sanitarij je nekaj, kar je za nas samoumevno. Zagotoviti to ljudem v Romuniji in predvsem preživeti čas z njimi - to je moja motivacija za sodelovanje v tem projektu.

Tobias Küng, politehnik (praktikant)

Verjamem, da bi morala biti zdravstvena oskrba dostopna vsakomur. Še posebej bi rad pomagal bolnim otrokom in jim nudil svojo podporo v teh težkih trenutkih.

Jan Mayer, logistični referent (praktikant)

Zdi se mi pomembno, da podjetje, kot je Geberit, teži k trajnostnemu prispevku za izboljšanje kakovosti življenja. Želim sodelovati v tem procesu in se spontano prilagoditi novim situacijam, s katerimi se bom soočil v Romuniji.

Peter Reichle, orodjar (praktikant)

Poleg vgradnje sanitarnih inštalacij je fokus tega projekta tudi kontakt z bolnimi ljudmi. Tem ljudem je pomembno, da se lahko s kom pogovorijo.

Brian Rinno, strojnik (praktikant)

Želim sodelovati v projektih socialne pomoči in pridobiti nekaj novih izkušenj. Ta projekt vidim kot enkratno osebno priložnost tako za pridobivanje izkušenj z bolniki, kot tudi z vgradnjo Geberitovih izdelkov.

Jan Taddey, strojnik (praktikant)

Želim delati z ljudmi, jih spoznati in poglobiti svoje znanje o njihovi kulturi. Prepičan sem, da bom po dveh tednih znal bolje ceniti svoj življenjski standard v Nemčiji.

Irène Thalmann, komercialna referentka (praktikantka)

Veselim se časa, ki bom preživela med pogovorom z bolniki in igranjem z otroki - to jim daje vsaj malce upanja.

Felix Karauschek, Plastics Technician (Apprentice)

Mislim, da je Geberitovo sodelovanje v projektih socialne pomoči pomembno in smiselno. Osebno bi se želela vrniti domov z občutkom, da sem naredil nekaj dobrega.

Gabriela Stehlin, vodja kadrovske službe, Švica

Malce olajšati življenje ljudem v Romuniji je tisto, kar me žene - ne samo z izgradnjo sanitarnih prostorov ampak tudi s preživljanjem časa z bolniki. Prepričana sem, da bo to nepozabna in zelo dragocena izkušnja za vse nas.

Norbert Peuckmann, prodajni svetovalec

Ideja, da te projekte izvedemo z našimi praktikanti, je odlična. Sam sem že bil prisoten pri projektih v Indiji in Srbiji, tokrat pa je je navdušenje še večje zaradi sodeloavnja z mladimi raziskovalci Mikea Horna. Vpogled v življenjski standard drugih ljudi ti pomaga, da znaš bolje ceniti svojo situacijo. Pridobivanje teh izkušenj v skupini pa je zelo motivirajoče.