Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Socialni angažma

Socialni projekti pomoči po vsem svetu s praktikanti podjetja Geberit

Z našimi socialnimi projekti pomoči želimo trajno prispevati k izboljšanju življenjske kakovosti – tako, da ljudem v regijah v razvoju pomagamo k boljši osnovni sanitarni oskrbi, ter na ta način prispevamo k zagotavljanju pomembne eksistenčne osnove.

2,6 milijard ljudi po vsem svetu, vključno z milijardo otrok, trenutno živi brez osnovnih sanitarnih prostorov, kar akutno ogroža njihovo zdravje: uničujoče bolezni, kot so kolera, malarija, griža in tifus se lahko bliskovito razširijo kot posledica nezadostne higiene. Vsakih 20 sekund umre en otrok za posledicami nezadostne sanitarne oskrbe; to pomeni 1,5 milijonov nepotrebnih smrti vsako leto.

Geberit ne ponuje le denarja in materialov, temveč s svojimi zaposlenimi in praktikanti načrtuje, vodi in izvaja celotne projekte. Vsako leto, že od leta 2008 dalje, skupina Geberitovih praktikantov dela dva tedna na terenu. Mladi ljudje tako prispevajo konkretno razvojno delo in prenesejo našo predanost trajnostnemu načelu v prakso.