Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Socialni projekt pomoči v Južni Afriki (2012)

Tim

Alina Hiesdorf, industrijski menedžment (praktikant)

Veselim se sodelovanja pri projektu, saj si bom pridobila dragocene izkušnje v deželi, ki mi je povsem tuja. Dobri sanitarni prostori so za nas samoumevni, na žalost pa ne tudi za otroke v šolah v Južni afriki - zato bi jim radi pomagali.

Stephen Stoll, industrijski mehanik, študent strojništva

Kaj mi je bilo pomembno, ko sem izpolnil prijavnico za projekt: socialna podpora, osebne izkušnje in spoznavanje podjetja Geberit. Veselim se, da bom lahko pomagal otrokom v Južni Afriki, da bom spoznal druge praktikante in proizvode podjetja Geberit in upam, da bom ob tem projektu lahko tudi osebno dozorel.

Patrick Grünbeck, tehnik za plastične mase (praktikant)

Poleg priložnosti potovanja v Afriko, mislim, da je predvsem za mlade ljudi dobro, če spoznajo druge kulture in ljudi. Druga pomembna motivacija za sodelovanje pri tem projektu je bila zame, da lahko direktno pomagam ljudem, ki živijo težje od mene.

Ruben Schwabe, industrijski mehanik (praktikant)

Vesel sem, da lahko sodelujem pri tem projektu pomoči, in da imam priložnost pomagati ljudem, ki so navajeni drugačnih sanitarnih standardov, kot veljajo pri nas. Poleg tega pa upam, da bom ob delu na tem projektu poglobil svoje znanje in razširil svoja obzorja.

Simon Honegger, politehnik (praktikant)

Vesel sem, da lahko sodelujem pri tem projektu pomoči, in da imam priložnost pomagati ljudem, ki so navajeni drugačnih sanitarnih standardov, kot veljajo pri nas. Poleg tega pa upam, da bom ob delu na tem projektu poglobil svoje znanje in razširil svoja obzorja. Užival bom pri opravljanju naloge."

Stefanie Giger, oblikovalka (praktikant)

Pri tem projektu bi rada sodelovala, ker želim pomagati pri izboljšanju življenjskega standarda šolskih otrok. Menim, da je predvsem pomembno, da se dobri higienski pogoji ohranjajo v javnih zgradbah. Poleg tega se morajo otroci, ki imajo priložnost obiskovati šolo, v njej dobro počutiti, da se lahko uspešno in z veseljem učijo.

Thomas Schmid, industrijski mehanik, študent strojništva

Zelo sem vesel, da lahko sodelujem pri tem projektu pomoči v kulturi, ki je ne poznam. Kot praktikanti lahko izvedemo projekt, ki ne bo le pomagal šolskim otrokom, temveč tudi nam daje priložnost nabrati izjemne izkušnje.

Ramona Haeberle, industrijski menedžment (praktikant)

Zelo sem ponosna, da lahko sodelujem pri tem projektu pomoči, in mislim, da bi bil zanj dober moto "Učenje ob nudenju pomoči". Rada bi pomagala drugim ljudem, da svoje življenje živijo kar se da neodvisno, in jim pomagala pri odpiranju novih perspektiv.

Frank Knieps, vodja usposabljanja kadrovskega menedžmenta

Kot svojo osnovno nalogo vidim ozaveščanje praktikantov o lastnem življenjskem standardu – in le kje bi lahko bolj učinkovito opravil to nalogo, kot v državi, v kateri so ljudje prikrajšani za osnovno preskrbo in kjer se vsakodnevno srečujejo s težavami, ki so povsem tuje našemu dojemanju sveta. Izjemno sem hvaležen, da se mi je ponudila taka priložnost pomagati in jemljem jo kot pobudo za lastno rast in nadaljnji osebni razvoj.

Michael Fischer, inženir mednarodne prodaje

Socialni projekti pomoči podjetja Geberit s svojimi akcijami povejo več kot vse besede. S tem projektom Geberit nudi podporo za razvoj v celotni populaciji in poskrbi za zadovoljitev osnovnih potreb lokalnih otrok. Ponosen sem, da sem del tega projekta, in zelo vesel, da lahko prispevam k izjemnim dosežkom.