Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Socialni projekt pomoči v Srbiji

Tim

Anna Baluch, industrijski menedžment (praktikant)

Za nas oskrba z vodo ni nič posebnega. V Srbiji pa to ni tako samoumevno. Rada bi si pridobila čim več vtisov in utrdila svojo osebnost z ozirom na občutek odgovornosti, komunikacije z drugimi ljudmi, neodvisnost in zrelost.

Sarah Berner, strojnik (praktikant)

Veselim se potovanja in dela v državi, ki je še ne poznam. Osebni izziv vidim prav v tem, da ne vem, kaj me tam pričakuje.

Stefan Franz, strojnik (praktikant)

Priložnosti za potovanje, delo in nabiranje izkušenj v tujini ne dobiš prav pogosto. Mislim, da je čudovito pomagati drugim ljudem.

Daniel Hänsel, strokovnjak mehatronike (praktikant)

Rad sodelujem pri tem projektu za zagotavljanje življenjskih standardov, ki so v Nemčiji že dolgo samoumevni. Verjamem, da je osnovna človekova pravica živeti v dobrih higienskih pogojih.

Fabian Höller, industrijski mehanik (praktikant)

Navdušen sem nad idejo, da lahko v tuji državi zares nekaj spremenim in pomagam ljudem pri izboljšanju življenjskega standarda. Več takih projektov bi bilo treba organizirati v šolah, tako da bi že otroci vseh starosti spoznali prednosti oskrbe s čisto vodo in dobre higiene.

Tobias Kosche, strokovnjak mehatronike (praktikant)

Všeč mi je ideja, da lahko pomagam ljudem, ki jim gre slabše kot nam, in to nalogo smatram kot zelo pomembno. Mislim, da so dobri higienski pogoji zelo pomembni. Predvsem v šolah, kjer sanitarne prostore uporablja zelo veliko različnih ljudi.

Kevin Okroj, industrijski mehanik (praktikant)

V novicah sem spremljal slike in učinke potresa v Kraljevu. Mislim, da je pomoč na licu mesta veliko boljša od denarne pomoči. Predvsem, če se ti ponudi priložnost postati del projekta pomoči, kot je ta.

Sebastian Weiss, industrijski menedžment (praktikant)

To je enkratna priložnost nabrati izkušnje, ki mi jih ne more nihče več vzeti in mi bodo pomagale, da se bom naučil ceniti življenjski standard, ki ga imam tu. Veselim se spoznati in delati s praktikanti iz drugih Geberitovih lokacij.

Melanie Wendsche, industrijski menedžment (praktikant)

Rada pomagam ljudem, ki jim ne gre tako dobro, kot meni. Ko sem hodila v šolo, sem že sodelovala v podobnem projektu v šoli na Madžarskem. Mislim, da bo izkušnja iz Srbije zame zelo dragocena.

Frank Knieps, vodja usposabljanja kadrovskega menedžmenta

Od samega začetka sem spremljal dobrodelne aktivnosti podjetja Geberit. Mislim, da je ideja izvajati tovrstne projekte s praktikanti enkratna! Predvsem mi je pomembno, da se naši praktikanti naučijo ceniti življenjski standard, ki ga imajo.

Norbert Peuckmann, prodajni svetovalec

Ob mojem obisku v Srbiji sem dobil veliko pozitivnih vpogledov in se zares veselim izvedbe tega projekta. Dejstvo, da lahko projekt speljemo z devetimi Geberitovimi praktikanti, lokalnimi inštalaterji in kolegi iz Srbije, bo zagotovo obogatilo profesionalno in osebno izkušnjo vsakega udeleženca.