Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Socialni projekt pomoči v Indiji

Tim

Christoph Zimmerer, industrijski mehanik (praktikant)

To je priložnost, da resnično in direktno pomagam ljudem, ki živijo v revščini, hkrati pa spoznam nove svetove. Navajen sem veliko delati, saj imamo doma kmetijsko posest.

Michael Brodmann, strokovnjak mehatronike (praktikant)

Moja motivacija so izkušnje s potovanj v tujino in dejstvo, da veliko držav nujno potrebuje pomoč. Imam pravi odnos in dobro tehnično znanje, poleg tega pa sem odprt in spoštljiv do soljudi in tujih kultur.

Georg Lubinger, tehnik za plastične mase (praktikant)

Pričakujem dva naporna in hkrati zabavna delovna tedna. upam tudi, da mi bo uspelo navezati stike z lokalnim prebivalstvom in spoznati tujo kulturo.

Robin Mazanek, strojni inženir (praktikant)

Rad bi se dodatno usposobil s pomočjo tega projekta, spoznal novo kulturo in pomagal ljudem, ki to potrebujejo. Veselim se dveh razburljivih in verjetno napornih tednov, v katerih bom lahko nudil svojo pomoč.

Jonathan Kägi, tehnolog za plastične mase (praktikant)

Lansko poletje sem sodeloval v projektu pomoči v Mongoliji. Na osnovi te izkušnje si lahko približno predstavljam, kaj me čaka v Indiji, pa tudi ne bo prvič, da se od blizu srečam z revščino. Veselim se, da bom spoznal to deželo, se dodatno usposobil in pridobil nove izkušnje pri ravnanju z ljudmi.

Stefan Wälti, politehnik (praktikant)

Za razliko od darovanja denarja ti da tovrstna pomoč vpogled v končni rezultat in lahko si prepričan, da ljudje dejansko dobijo pomoč, ki jo potrebujejo. Rad se učim o novih stvareh in pomagam pri dobrodelnih akcijah.

Norbert Peuckmann, prodajni svetovalec

Ponosen in vesel sem, da bom lahko sodeloval pri tako zanimivem in socialnem projektu. Prepričan sem,da bomo po tej izkušnji morali spremeniti pogled na stvari in začeli uporabljati druge kriterije za ocenjevanje sveta.

Heinz Waldvogel, inženir mednarodne prodaje

Vesel sem, da imajo naši praktikanti priložnost izvesti inštalacije z Geberitovimi proizvodi. Sanitarne inštalacije bodo zagotovo pomagale izboljšati higiensko razmere v šoli in predvsem v bolnišnici. Veselim pa se tudi povratka v poznano okolje, saj sem v tej kulturi delal že veliko let.

Otto Griesshaber, vodja tehničnega usposabljanja

Pomagati revnim ljudem je moj prav poseben interes, predvsem z ozirom na Geberitove kompetence z vodo in sanitarno tehnologijo. Še posebej sem vesel, da imajo Geberitovi praktikanti priložnost razširiti svoja obzorja, tako osebno kot tudi profesionalno. Prepričan se, da bodo ti mladi ljudje prišli domov z izkušnjo, ki bo obogatila njihovo celotno življenje.