Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Proizvodi

Touchstone ekološki dizajn

Le proizvodi, ki izpolnjujejo stroge kriterije trajnosti, zaslužijo proizvodnjo, trženje in inštalacijo. Zato Geberit uporablja kriterije za preverjanje ekološke kakovosti za vse proizvode v razvoju, da zagotovi ohranitev standardne prakse in veljavo za celotno dobo uporabe proizvoda. Preberite več

Temeljita ocena življenjskega ciklusa

Ocena življenjskega ciklusa predstavlja merljive učinke za ohranitev okolja. Kaže ekološko stopinjo za celotno dobo uporabe vsakega proizvoda, kar predstavlja neomajno osnovo za razvoj učinkovitih, zanesljivih in trajnih proizvodov Geberit.

Gradnja za prihodnje generacije

Kdor gradi odgovorno, gradi trajno in tako prispeva h kakovosti bivanja. Zato podjetje Geberit vedno posveča veliko pozornost proizvodnji po trajnostnem načelu in najzahtevnejših standardih ter zagotavlja inovativne sistemske rešitve za ekološko gradnjo.

WELL - učinkovita poraba vode

Tako v javni kot v zasebni uporabi se lahko z uporabo moderne sanitarne tehnike privarčuje veliko količino vode. Težko pa je oceniti ekonomičnost izdelka samo na prvi pogled. Well nalepka rešuje ta problem. Preberite več