Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Nabava in logistika

V prihodnost usmerjen kodeks poslovanja za dobavitelje

Trajni proizvodi so sestavljeni iz posameznih kosov, ki so izdelani ob upoštevanju trajnostnega načela. Zato je podjetje Geberit ob koncu leta 2007 predstavilo kodeks poslovanja za dobavitelje. Kodeks temelji na pobudah, kot je pobuda OZN za družbeno odgovornost pod nazivom Global Compact, in zavezuje dobavitelje, da spoštujejo standarde za zaščito okolja, socialno odgovorne delovne pogoje in pravično poslovno prakso. Preberite več

Centralizirana logistika

Inteligentna logistika poveča učinkovitost in zniža poseganje v ekološko ravnovesje. Zato Geberit od pomladi 2010 koristi logistični center v Pfullendorfu (DE) za dobavo po vsej Evropi. Ta lokacija se odlikuje po svojem središčnem položaju v srcu Evrope kot tudi po optimalni razdalji do drugih proizvodnih obratov.

Preglednost za sistematično znižanje emisij CO2

Poleg zanesljivosti in gospodarnosti je v podjetju Geberit eden izmed ključnih kriterijev pri izvajanju logističnih postopkov tudi vpliv na okolje. Zato tudi na tem področju uporabljamo razdelan postopek ocene življenjskega ciklusa. To zagotavlja preglednost nad sistematičnim znižanjem emisij CO2, olajša odločitev za delo z izbranimi partnerji in za uporabo železniškega prevoza, kjerkoli je to možno.

Učinkovit in okolju prijazen transport

Okolje lahko ogromno pridobi s sofisticiranimi logističnimi rešitvami. Dober primer učinkovitega in okolju prijaznega transporta je prevoz z mega prikolicami, ki potujejo med Geberitovimi tovarnami.