Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Izključitev odgovornosti

Pri podjetju Geberit smo veseli vašega obiska na tej spletni strani in vašega zanimanja za naše proizvode. Prosimo, da si preberete spodnjo izjavo za izključitev odgovornosti.

Varovanje osebnih podatkov

V podjetju Geberit pripisujemo varnosti vaših osebnih podatkov izjemno pomembnost. Nam zaupane podatke obravnavamo z največjo mero skrbnosti, skrajno zaupno in v skladu z zakonskimi zahtevami. Naša izjava o varovanju osebnih podatkov ima namen, da vam posreduje informacije o tem, katere podatke zbiramo, kako z njimi ravnamo in jih hranimo ter s kakšnim namenom.

Avtorske pravice

© Copyright Geberit. Vse pravice pridržane. Vsa besedila, slike, grafike, animacije, videi, zvočne datoteke in drugi objekti, kot tudi njihova ureditev na spletnem mestu, podlegajo avtorskim pravicam in drugim zakonom za zaščito.

Vsebine tega spletnega mesta ni dovoljeno kopirati za komercialno uporabo, razpečevati, spreminjati ali posredovati tretjim osebam brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja Geberit. Prosimo, da upoštevate, da so nekatere slike na tem spletnem mestu zaščitene z avtorskimi pravicami tretjih oseb.

Blagovne znamke

Če ni to drugače navedeno, vse blagovne znamke na tem spletnem mestu podlegajo pravicam blagovne znamke Geberit. To še posebej velja za znamke, logotipe in znake.

Licence

Geberit se trudi, da vam predstavi inovativno in informativno spletno mesto. Intelektualna lastnina je zato zaščitena, vključno s patenti, znamkami in avtorskimi pravicami. Preko tega spletnega mesta se ne posredujejo nobene licence za uporabo intelektualne lastnine podjetja Geberit ali tretjih oseb, razen če je to izrecno drugače določeno.

Odgovornost

Geberit izdeluje in posodablva vsebine, predstavljena na tem spletnem mestu z največjo možno skrbnostjo. Kljub temu pa ne moremo zagotovite, da je predstavljena vsebina točna, sodobna in popolna. Do zakonsko določene mere je izključena vsaka odgovornost za škodo, ki neposredno ali posredno izhaja iz uporabe tega spletnega mesta.

Ta omejitev odgovornosti ne velja v primeru poškodb telesa, okončin in zdravja ali škode, ki je povzročena zaradi namenske ali velike malomarnosti pri izvajanju dolžnosti s strani podjetje Geberit.

Geberit ne prevzema odgovornosti za tehnično delovanje (predvsem odstotnost virusov) in vsebino spletnih strani tretjih oseb, za katere posreduje reference ali povezave na tem spletnem mestu.