Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

"V proizvodnji lahko vsak dan opazujem konkretne rezultate."

Manya DeBoer, vodja proizvodnje

The Chicago Faucet Company, Michigan City, Indiana, ZDA

Svojo kariero sem začela v Kaliforniji kot delavka v montaži in se s pridnim delom povzpela preko različnih funkcij v proizvodnji, nadzoru in nabavi vse do mesta vodje proizvodnje.

Leta 2009 so me pri Chicago Faucets zadolžili, da izdelam bolj učinkovite postopke in ustanovim poslovodni tim za proizvodnjo. V sedanji funkciji vodje proizvodnega obrata moj delovni dan vključuje tako branje poročil, kot tudi skrb za učinkovite proizvodne procese in upoštevanje smernic za kakovost. Ostanek časa pa preživim z delom na projektih, kjer je glavni poudarek na optimiranju različnih delovnih postopkov in uvajanju učinkovitih proizvodnih procesov. To je odgovorna naloga, pomembna za uspeh našega podjetja tudi v prihodnosti.

Pri Geberitu lahko svoj delovni dan strukturiram na različne načine: učim, izobražujem in se osredotočam na nadaljnji razvoj tako zaposlenih kot tudi delovnih procesov. Zato izredno cenim delo, ki ga lahko tukaj opravljam.