Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

"Vsak dan žongliram z več nalogami hkrati."

Louise Pitt, vodja marketinga

Geberit International Sales AG - Dubai Branch, Dubai U.A.E.

Preden sem prišla v Geberit, sem v Dubaju deset let opravljala različna poslovodna dela na področju nepremičnin.

Ko sem se prijavila za delo pri podjetju Geberit, me je predvsem navdušil organizacijski profil in poslovna etika. Od januarja 2011 delam v pisarni v Dubaju kot vodja marketinga za zalivsko regijo. Pri raznolikih nalogah, ki jih opravljam je predvsem pomembno biti dober timski igralec, saj se v moje roke stekajo različne niti s področja komunikacije in marketinga.

V moje naloge spada izdelava reklamnega materiala in nadzor izdelave brošur in prospektov. Organiziram pa tudi različne poslovne dogodke za stranke. Odgovorna sem za predstavitev novega priročnika za komunikacijo in marketing 'Corporate Design Manual' ter skrbim za usposabljanje naših inštalaterjev.

Pri svojem delu najbolj cenim stalno prisoten timski duh in raznolikost izzivov, s katerimi se naše multikulturno podjetje vsakodnevno srečuje v Dubaju, kar izredno poživi moje delo.