Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

"V Geberitu mi je izredno pomembno zavzemanje za uresničevanje trajnostnega načela."

Evan Xu, vodja oddelka za okolje, zdravje in varnost (Environment / Health / Safety)

Geberit Plumbing Technology Shanghai Co. Ltd., China

Po končanem študiju okoljskega inženiringa sem v vlogi poslovodnega svetovalca najprej uvedel EHS sistem (Environment, Health and Safety) za varnost pri delu in varstvo okolja v podjetju v Šanghaju.

Podjetje Geberit sem že dolgo poznal zaradi njegove tradicionalne poslovne zgodovine, znanega imena znamke in dobre organizacijske kulture. Leta 2008 se mi je ponudila priložnost, da začnem kot vodja oddelka EHS. Ker je podjetje Geberit izredno predano uveljavljanju trajnostnega načela, v našem oddelku zagotavljamo, da EHS sistem deluje, in da izpolnjujemo zahteve v zvezi z varnostjo pri delu in zaščito okolja.

Moje področje odgovornosti zajema vzdrževanje in izpopolnjevanje EHS sistema, interno revizijo ter izobraževanje novih zaposlenih glede EHS dejavnikov in protipožarne zaščite. Pred razvojem vsakega novega proizvoda, redno pripravljam delavnice ekološkega dizajna z vsemi sodelujočimi kolegi ter se dogovarjam z državnimi institucijami glede izboljšanja varnosti pri delu in varstva okolja. Pri mojem delu mi je najbolj všeč, da lahko prispevam k uveljavljanju Geberitove trajnostne proizvodnje in igram vlogo vzornika na tem področju.