Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

"Vsak dan se srečujem z novimi izzivi in nalogami, ki jih je treba rešiti."

Domen Gornik, montažni tehnik & bodoči diplomirani inženir strojništva

Geberit - Sanitarna tehnika d.o.o., Ruše, Slovenija

Po končanem šolanju za operaterja rezkalnih strojev sem leta 1990 začel delati pri Gorenju Metalplast, ki ga je kmalu po tem prevzelo podjetje Geberit.

Ob koncu devetdesetih let sem poleg dela v Geberitu začel dodatno usposabljanje za strojnika. Leta 2006 sem resno zbolel in sem od takrat delni invalid. Ker v tem času pri Geberitu zame ni bilo primernega delovnega mesta, smo se dogovorili, da me podjetje podpira v moji težnji nadaljnjega usposabljanja, tako da sem lahko začel s študijem za diplomiranega inženirja. V Geberitu so mi zagotovili, da mi bodo po končanem študiju ponudili primerno delovno mesto, v času študija pa me podpirali s štipendijo. Kakor hitro se je v podjetju odprlo primerno delovno mesto, so v Geberitu izpolnili svojo obljubo in mi ponudili stalno zaposlitev. Študij bom zaključil ob koncu leta 2011.

Trenutno sem polno zaposlen kot tehnik v montaži. To delovno mesto zelo ustreza mojemu trenutnemu zdravstvenemu stanju. Zelo sem vesel, da mi je podjetje Geberit zagotovilo zaposlitev.