Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

"TIMSKO DELO pri Geberitu vedno pišemo z velikimi črkami."

Christian Lehmann, prodajni svetovalec za tehniko

Geberit Vertriebs GmbH, Pfullendorf, Germany

Leta 2010 sem zapustil gradbeno podjetje in se pridružil Geberitu kot prodajni svetovalec za tehniko, kajti že od nekdaj sem bil navdušen nad kakovostjo tega podjetja, z lahkoto pa se tudi poistovetim z njenimi proizvodi.

Po višji trgovski šoli in skrajšanem uku za plinskega in vodovodnega inštalaterja sem svojo profesionalno pot začel v majhni obrtni delavnici, kjer sem se izšolal za mojstra. Nato sem nekaj let delal v službi za svetovanje in pomoč strankam in na koncu kot vodja projektov in administrativni referent v večjem podjetju. Vsa ta leta sem bil zvesta stranka podjetja Geberit in sem zato že dobro poznal njegove proizvode.

Prodajo imam tako rekoč v krvi in mi je bila vedno v veliko veselje. Kot prodajni svetovalec za regijo Sauerland/Siegerland sem odgovoren za vzpostavljanje kontaktov z obrtniki ter za odkrivanje in zadovoljitev njihovih potreb. Res je, da sem pri svojem delu sam. Pa vendar sem tako v pisarni kot tudi na terenu deležen velike podpore svojega tima pri vseh vsakodnevnih nalogah in vprašanjih. Tudi po tej plati je Geberit edinstven, saj tu vsi držimo skupaj. Svoje osebne spretnosti in znanja lahko uporabim za razvoj, pri tem pa sem deležen tako podpore kot tudi spodbude.