Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

"Vsak dan iščem inovativne rešitve problemov; moje delo nikoli ne postane rutinsko."

Agnieszka Kopczynska, razvojni inženir

Materials Technology, Technology and Innovation, Geberit International AG, Rapperswil-Jona

Preden sem se spomladi leta 2011 pridružila Geberitu, sem dve in pol leti delala za tehnološko podjetje v mestu Rapperswil-Jona. Geberit vidim kot podjetje, ki ni le inovativno, temveč tudi avtohtono, z izjemnim poudarkom na visoki kakovosti. Ravno ti dejavniki so me prepričali, da se pridružim podjetju. Vse se čudovito ujema: moj profil, moj položaj in odlično timsko vzdušje.

Kot razvojni inženir v oddelku za tehnologijo materialov sem odgovorna za razvoj in pripravo temeljnih tehnologij materialov za sedanje in prihodnje proizvode Geberit. Poleg tega sem vključena v izdelavo mape materialov "termoplastični elastomeri". Osnovna dejavnost mojega delovnega vsakdana je reševanje težav, ki se pojavljajo pri uporabi tehnologije in v proizvodnji. Skoraj vsak dan dobivam vprašanja v zvezi s težavami pri materialu iz naših podružnic po vsem svetu.