Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

"Pred desetimi leti sem začel kot praktikant, danes pa sem že na svoji drugi poslovodni poziciji. To je enkratno."

Wolfgang Büstrow, vodja centra za naročila

Geberit Produktions GmbH, Pfullendorf, Nemčija

Med študijem industrijskega inženiringa sem bil leta 1999 praktikant na področju načrtovanja obratov v podjetju Geberit in o tem napisal tudi svoje diplomsko delo. Že med študijem sem Geberit spoznal kot inovativno podjetje s stalnim razvojem in izjemnim delovnim vzdušjem. Po končanem študiju je bil moj glavni cilj zaposlitev pri Geberitu.

Začel sem leta 2001 kot proizvodni inženir in to delo opravljal vse do leta 2007. V tem času sem imel priložnost opravljati mednarodne naloge v Šanghaju – odlična izkušnja za dojemanje podjetja z drugega zornega kota.

V desetih letih dela pri Geberitu sem bil vedno deležen tako podpore kot tudi napredovanja, osebno in profesionalno, najsi bo s seminarji, tečaji, usposabljanjem ali strokovnimi programi na področju tehnologije plastike. Maja 2007 sem napredoval na položaj vodje sektorja za proizvodnjo podometnih splakovalnikov in prevzel odgovornost za celoten proizvodni proces ter več kot 200 zaposlenih. Od januarja 2010 opravljam delo vodje sektorja v centru za naročila, ki s seboj prinaša raznoliko odgovornost in predstavlja stično točko z drugimi področji, kot sta npr. prodaja in logistika. Na tem položaju lahko dodatno preizkušam in razvijam svoje vodstvene spretnosti.