Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

"Kadarkoli sem bil v dvomih glede svoje kariere, sem dobil podporo in nasvet."

Menno Portengen, generalni direktor

Geberit B.V., Nizozemska

Kot študent sem delal pri svojem očetu v avtoservisu in kot prodajni referent v majhni tovarni poliestra. Takrat Geberita še nisem poznal. Po končanem študiju več mesecev nisem vedel, kaj želim delati. Prav v tej fazi sem leta 1990 dobil ponudbo podjetja Geberit za delo kot pripravnik.

Zahvaljujoč svojemu ozadju sem poznal Michelin, proizvajalca pnevmatik, mednarodni koncern, ki nudi veliko možnosti za uspešno kariero. Podjetje Geberit je bilo v mojih očeh na enakem nivoju. Zato sem se odločil, da ponudbo sprejmem. Kmalu po začetku dela pri Geberitu sem postal terenski sodelavec, kasneje pa sem napredoval v tehničnega svetovalca. Leta 1998 sem postal član upravnega odbora, tri leta kasneje pa sem prevzel mesto generalnega direktorja za Nizozemsko.

Bolj kot karkoli drugega pri svojem delu ljubim zelo zahtevne in odgovorne vloge, ki nam jih podjetje ponuja. Moj položaj zajema idealno kombinacijo poslovodnih nalog, stikov s strankami in mednarodne dejavnosti. Izredna organizacijska kultura mi nudi dejansko podporo in omogoča, da sestavim močne time, ki jih lahko uspešno vključim v svoje projekte.