Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

"Tukaj lahko rastem skupaj s svojimi odgovornostmi."

Fanny Li, vodja ključnih kupcev, Geberit AquaClean

Geberit Shanghai Trading Co., Ltd., Kitajska

V Geberit sem prišla leta 2004, neposredno po zaključenem študiju. Na univerzi Tongji, kjer sem študirala okoljsko tehnologijo, ima podjetje zelo velik ugled. Zgodovina podjetja z dolgo tradicijo, struktura in kultura, kot tudi tržno uveljavljanje Geberita na Kitajskem so bili dejavniki, ki so me prepričali, da je to pravo podjetje zame.

Začela sem na področju uporabnega inženiringa. Po letu in pol sem dobila priložnost prehoda v marketinški sektor, kjer sem razvijala in uveljavljala strategije za pozicioniranje podjetja na različna tržišča. To je vključevalo celotno paleto PR aktivnosti, letne poslovne dogodke za stranke z več kot 300 mednarodnimi gosti ter oblikovanje razstavnih salonov in reklamnega materiala. Leta 2009 sem napredovala na položaj vodje izobraževanja in uspešno sprožila izobraževalni program v sodelovanju s petimi najboljšimi univerzami.

Marca 2010 sem bila imenovana za vodjo ključnih kupcev za Geberit AquaClean. Odgovorna sem za to, da AquaClean na Kitajskem trgu postane uveljavljeno ime, s čvrsto bazo strank v sanitarni industriji. Moj glavni cilj je uveljaviti proizvod pri velikih podjetjih, ki se ukvarjajo z nepremičninami, in pri oblikovalcih notranje opreme v luksuznem sektorju. Zavedam se, da je ta naloga zelo ambiciozna. Vendar pa se je ne lotevam sama, temveč imam okoli sebe odličen tim sodelavcev.