Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

"Moje delo predstavlja stalno, očarljivo spremembo med dejavnostmi generalista in detajlista"

Daniel Raissle, vodja proizvodne linije armatur in splakovalnih sistemov

Geberit International AG, Rapperswil-Jona, Švica

V Geberit Technik AG v Rapperswilu-Jona sem prišel po končanem študiju za inženirja mehatronike leta 1997 in takoj pričel delati kot razvojni inženir na področju osnovne sanitarne tehnologije. Od samega začetka sem bil navdušen nad odličnim delovnim vzdušjem pri Geberitu in nad podporo, ki sem jo dobival od sodelavcev. V takratni funkciji sem bil odgovoren za izgraditev računalniško podprte merilne tehnologije za razvoj proizvodov.

Od leta 2000 do 2004 sem delal pri nekem drugem podjetju kot vodja projektov in vodja izdelkov na področju varnostnih sistemov, vendar sem se po tej vmesni epizodi leta 2005 vrnil v Geberit. Zakaj? Podjetje je enostavno enkratno po svojem zanimanju za inovacije, poleg tega pa mi nudi izjemno delovno okolje, perspektivo za prihodnost in mednarodno udejstvovanje.

Ko sem se vrnil v Geberit, sem prevzel funkcijo vodje projektov na področju sanitarnih sistemov in ob delu dokončal svoj študij poslovne administracije. Moji nadrejeni so me neutrudno podpirali pri doseganju zastavljenih ciljev. Tako sem imel priložnost sodelovati v programu za razvoj poslovodstva in leta 2008 imenovan za vodjo proizvodne linije 13. V sedanji funkciji izdelujem načrte za prihodnost in opazujem dogajanje na trgu, da ugotovim, kateri novi proizvodi bi lahko bili tržno uspešni – to je raznoliko in odgovorno delo, ki zajema širok obseg nalog.