Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Prodaja

Prodaja je pomemben steber podjetja Geberit, saj predstavlja področje koncerna, ki skrbi za promet podjetja.

Naši zaposleni za ta sektor skrbijo v 40 državah, posebej omembe vredna pa je izjemna nacionalna in kulturna raznolikost oddelka. Poskrbeti moramo za prilagajanje skrajno različnim tržnim danostim in zahtevam z ozirom na metode inštalacij, ponudbe ustreznih proizvodov in tržnih struktur v različnih okoljih. Marketinški prijemi morajo upoštevati vse te dejavnike in poiskati pravilne rešitve za vsako državo. Naše stranke so veletrgovci, obrtniki, projektanti sanitarnih sistemov, arhitekti, privatni in poslovni končni odjemalci ter proizvajalci originalne opreme (OEM stranke). Med drugim zajema področje naše odgovornosti klasično prodajo, razmeram prilagojeno svetovanje in podporo, marketing in sklenitev prodaje. Poleg izkoriščanja od stranke do stranke specifičnih prodajnih možnosti je naša glavna naloga tržno uveljavljanje novih proizvodov in sistemov.

Za naš uspeh je izjemno pomembno, da so sodelavci v stalnem stiku s sodobnimi trendi, in da na svojem strokovnem področju s strankami tesno sodelujejo iz oči v oči. Kot vodilno podjetje na tržišču priznavamo, da od svojih zaposlenih veliko pričakujemo. Poleg temeljite strokovne podkovanosti morajo naši prodajni referenti posedovati izjemne komunikacijske sposobnosti, prodajni talent, visoko motivacijo in veliko predanost.