Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Proizvodnja

Sektor proizvodnje je odgovoren za izdelavo celotne palete proizvodov, s čimer bistveno prispeva k ustvarjanju dodane vrednosti podjetja. Med naše osnovne odgovornosti spadajo razvoj novih in izpopolnjevanje obstoječih proizvodnih tehnologij, poleg tega pa skrbimo, da so proizvodi izdelani v zahtevani kakovosti, z ustreznimi stroški in ob pravem času.

V 16 proizvodnih obratih po vsem svetu je zaposlenih okoli 3.100 sodelavcev. Čeprav vsak izmed naših obratov uporablja iste osnovne procese z ozirom na kadrovanje, logistiko in druga področja, je vsak izmed njih specializiran na določeno področje proizvodne tehnologije in palete proizvodov. Razvojne poti naših zaposlenih so zelo različne in pokrivajo vse tehnične panoge na vseh ravneh, od strokovnih delavcev do inženirjev, pa tudi različne komercialne panoge. Ker se nenehno ukvarjamo s tehnološkimi pobudami in infrastrukturnimi projekti za izpopolnjevanje procesov, izboljšanje kakovosti in znižanje stroškov, tudi svojim sodelavcem omogočamo koristna dodatna usposabljanja. Poleg temeljite izobrazbe je eden naših glavnih ciljev, da zaposlene v celoti integriramo v obstoječe time, da jim omogočimo ohranitev inovativnosti, in da so pripravljeni aktivno sodelovati pri stalnem izpopolnjevanju proizvodnih procesov.