Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Informacijska tehnologija

Informacijsko tehnološki oddelek podpira Geberit po vsem svetu z inovativnimi programi in sistemi, ki skrbijo, da podjetje ostaja v koraku z dandanašnjim vedno hitrejšim razvojem informacijske tehnologije. V skladu z naraščajočimi poslovnimi zahtevami pri svojem delu uporabljamo najnovejšo tehnologijo in se poleg zagotavljanja stalne podpore ponašamo z obsežno mapo projektov. Profesionalno raznolikost dokazujemo z uporabo številnih programov in rešitev, kot so SAP, Lotus Notes Collaboration, Catia CAD/CAM, mobilne rešitve, CRM, Internet/Intranet, podatkovni centri, omrežja in platforme za pomoč.

Geberitov oddelek za informatiko zaposluje več kot 120 posameznikov v desetih državah po vsem svetu. Tako se našim sodelavcem ponujajo odlične priložnosti za delo na mednarodnih projektih. Zdrava mešanica izkušenih informatikov in mladih kadrov, ki šele začenjajo svojo kariero, zagotavlja profesionalno in živahno delovno okolje. Poleg temeljitega poznavanja informacijske tehnologije od svojih zaposlenih pričakujemo dobro mero sposobnosti prevzemanja osebne odgovornosti, praktičen pristop problemom, sposobnost timskega dela in poznavanje procesov.