Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Logistika

Kot ponudnik storitev tako za kupce kot tudi za potrebe koncerna Geberit igra oddelek za logistiko zelo pomembno vlogo. Z zagotavljanjem stalno visoke dostavne kapaciteta bistveno prispeva k uspehu tako znamke kot tudi celotnega podjetja. Zasidran v področje koncerna, ki skrbi za proizvode, naš oddelek nadzira, koordinira in izvaja logistične procese in aktivnosti na celi liniji oskrbe. Logistični sektor koncerna je odgovoren za dostavo in oskrbo vseh strank v več kot 100 državah.

350 zaposlenih v naših dveh glavnih logističnih centrih v Pfullendorfu in Langenfeldu skrbi za nemoten tek na področju nabavne logistike, nakupov, interne logistike, razpečevanja, transporta in administracije. Naši projekti so tako zahtevni kot tudi raznoliki. Vključujejo avtomatizacijo in stalno izpopolnjevanje notranjih procesov, uporabo strategij za ravnanje z nadpovprečno dolgimi proizvodi in stalno optimiranje poslovnih procesov za zadovoljitev potreb naših strank. Pri tem predstavljajo najvišjo prioriteto kakovost, zanesljivost in fleksibilnost. Zato so naši timi sestavljeni iz visoko kvalificiranih in motiviranih sodelavcev. Raznolikost zahtev, s katerimi se srečujemo pri vsakodnevnem delu, zahteva od naših sodelavcev pridobivanje številnih certifikatov s področja logistike, načrtovanja postopkov, nadzorne tehnologije, strokovnega logističnega usposabljanja, poslovne administracije za izvajanje poslovnih in logističnih storitev, skladiščenja in industrijskega menedžmenta. Naši sodelavci posedujejo dodiplomske akademske kvalifikacije na področju špedicijskega menedžmenta, transporta, logistike ali industrijskega področja.