Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Raziskave in razvoj

Središčno vlogo pri uspehu podjetja Geberit igra tehnološki razvoj in individualna področja strokovnih znanj in izkušenj. Ponašamo se z izjemno paleto proizvodov in neutrudno skrbimo za izpopolnitev naše mape proizvodov. S projekti na različnih področjih držimo korak s spreminjajočimi se zahtevami tržišča.

Naš oddelek zaposluje okoli 100 posameznikov v centrali v Švici (Jona) - od izurjenih delavcev do diplomiranih inženirjev - na področju dizajna in razvoja, sanitarne tehnologije, gradbene tehnologije, procesnega inženiringa in tehnologije materialov. Pri vseh naših projektih so v središču vedno potrebe stranke. Naš tim na vseh področjih neguje tesno, mrežno podprto sodelovanje s tehničnim servisom.

Ključ našega uspeha so naši zaposleni, zato pripisujemo izjemno pomembnost profesionalnemu usposabljanju in zdravemu razvoju kariere. Zelo cenimo pripravljenost za delo v tujini. Naši sodelavci so izjemno motivirani in odlično kvalificirani, pa naj bodo to strojniki, inženirji za proizvodne materiale in postopke, gradbeni tehniki, strokovnjaki za tekočine ali pa kemiki in fiziki. Tehnično situacijo vidijo celovito in se odlikujejo po svoji tako strokovni usposobljenosti kot tudi po odločnosti, praktičnosti in timskemu duhu.