Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Finance in nadzor

V prvi vrsti spada med odgovornosti sektorja za finance in nadzor beleženje aktivnosti lokalnih Geberit podjetij in samega koncerna, analiziranje slednjih in pripravljanje podrobnih poročil. S tem po eni strani zagotovimo izpolnitev zahtev ustreznih zakonov in predpisov, po drugi pa poslovodnemu organu posredujemo poslovne analize, ki omogočajo sprejemanje ustreznih odločitev.

Naš oddelek je po vsem svetu zastopan v 41 državah in zaposluje okoli 190 posameznikov. Naše naloge so razdeljene v dve področji. Računovodstvo je zadolženo za predstavljanje stanja podjetja navzven in se ukvarja s knjigovodstvom, inventarjem in letnimi poročili. Nadzor je zadolžen za načrtovanje, nadzor in koordinacijo poslovanja podjetja z ozirom na maksimiranje rezultatov poslovanja. Tako ovrednotene informacije so bistvenega pomena pri poslovodnih odločitvah. Poleg standardnih poslovnih aktivnosti naš oddelek izvaja različne projekte, kot npr. "SAP – New general letgher", novo orodje za načrtovanje prodaje za posamezne obrate ali nov nadzorni sistem za iniciative pospeševanja prodaje.

Zaposleni v našem podjetju posedujejo različne stopnje izobrazbe - na švicarski federalni ravni certificirani strokovnjaki s področja računovodstva in nadzora, specialisti s področja financ in računovodstva in diplomiranci na področju poslovne administracije. Poleg ustrezne strokovne kvalifikacije pa od sodelavcev v prvi vrsti pričakujemo predanost in navdušenje za različne izzive, s katerimi se soočamo v delovnem vsakdanu.