Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Nabava

Nabavni oddelek je v prvi vrsti zadolžen za preskrbo proizvodnih materialov za Geberitove obrate po vsem svetu. Ker preskrba z materialom predstavlja 30 odstotkov celotne prodaje - največja stroškovna postavka podjetja - premišljena nabava igra bistveno vlogo pri uresničevanju kontinuirane rasti podjetja.

V naša področja odgovornosti zato spada tudi kvalifikacija dobaviteljev po vsem svetu, dogovarjanje glede cen, pogojev dobave in pogodb.

V sedmih državah po svetu je aktivnih 65 specializiranih in 13 vodilnih nakupnih referentov. Odgovorni so za nakup vseh surovin, kot so različne kovine in plastika, ki se predelujejo v naših obratih, ter za reden nadzor obstoječih dobaviteljev ali iskanje novih. Poleg tega pa se neutrudno ukvarjamo z optimiranjem procesov. Med naše trenutne tovrstne projekte spadajo postopki nabave in logistike, zmanjševanje zalog in urejanje pogodb. Zaposleni v našem podjetju so izredno tehnično usposobljeni na področju strojništva ali proizvodnje orodij ter odlično podkovani tudi na področju poslovanja. Poleg izrednega poznavanja materialov in razvitih socialnih kompetenc od svojih zaposlenih pričakujemo tudi spretnost v pogajanju ter vztrajnost.