Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Prvorazredno izobraževanje in dodatno usposabljanje – zagotovljen uspeh za prihodnost

V podjetju Geberit se zavedamo, da tako temeljita izobrazba kot tudi stalno usposabljanje zaposlenih bistveno prispevajo k uspehu podjetja. Tej nalogi se še posebej posvečamo predvsem z ozirom na demografski razvoj in spremenjene starostne strukture.

Izjemno pomembnost pripisujemo izobrazbi in dodatnemu usposabljanju mlade generacije strokovnjakov. Oseben in profesionalen razvoj vsakega posameznika spodbujamo na različne načine, pri čemer vključujemo vse funkcije, delovna področja in starosti.

V okviru polletnih ali letnih razgovorov skušamo identificirati individualne možnosti razvoja, določiti dosegljive cilje in razviti strategije za uresničitev želenih ciljev.

Za zaposlene s potencialom ponujamo program za razvoj potencialov pod nazivom "Potentials Management", s katerim želimo utreti pot za napredovanje znotraj podjetja.