Stranišče za goste kot vizitka

Majhen umivalnik za splakovanje rok za stranišče za goste serije Geberit Citterio

Pri zasnovi stranišča za goste lahko izrazite svoj občutek za slog. Vabljive barve in visokokakovostni materiali, dovolj velik umivalnik z enostavno, stensko nameščeno armaturo, veliko ogledalo, prijetna osvetlitev in tih ventilator lahko pomagajo zagotoviti prijeten občutek vaših gostov. In za dodatno piko na i zanje (in tudi zase) lahko namestite stranišče s prho. Kot gostitelj boste svoje goste še dodatno razvajali z upoštevanjem naslednjih malenkosti:

  • Nezasedeni kavlji za jakne ali puloverje
  • Dve ali tri rolice mehkega toaletnega papirja
  • Suha in čista straniščna krtačka
  • Dovolj tekočega mila ali kos trdega mila
  • Več sveže opranih brisačk za roke in košara za umazano perilo
  • Majhen prazen koš za odpadke s pokrovom

Izogibajte se starim revijam, dišečim palčkam in zaprašenim suhim rožam. Dobronamerna navodila za uporabo stranišča so prav tako neprimerna. Če pa imate dovolj prostora za vazo svežih rož, boste svoje goste zagotovo prijetno presenetili.

Izdelki za kopalnico

Katera kopalnica je primerna za vas?

Popolna kopalnica lahko izpolni celo vrsto želja in zahtev. In kakšne so vaše potrebe? Ali vam je pomemben prostor, čistoča ali dizajn? So vam všeč izdelki, preprosti za uporabo, ali imate raje posebne dodatke za udobje, ki vam ga nudi npr. straniščna školjka s prho Geberit AquaClean? Ali pa vam je morda ljubši univerzalni dizajn? Ne glede na to, kakšne so vaše potrebe, bomo vaš vsakdan poenostavili s pametnimi rešitvami za kopalnico.

Več prostora v kopalnici
Več čistoče v kopalnici
Več funkcionalnega dizajna v kopalnici
Več udobja v kopalnici
Več dostopnosti za gibalno ovirane osebe v kopalnici
Več preprostosti za uporabo v kopalnici