Prhanje z domačim ljubljenčkom

Dober sifon varuje pršni odtok pred travo in pasjo dlako.

Kot pasji lastniki še predobro veste, bo vaš štirinožni prijatelj, ki se je pred prhanjem veselo valjal po travi ali ob robu poti, po svojem sprehodu potreboval precej temeljito umivanje. Najenostavneje lahko blato in umazanijo odstranite tako, da ga postavite v kad ali pod prho. A ta možnost ljubljenčku ne bo vedno najbolj všeč – morda bo poskušal pobegniti in se izogniti temu, da ga zmočite.

Kad je tako za velike kot majhne živali najboljši prostor za mirno umivanje. Iz kadi vaš pes ne bo mogel zlahka pobegniti, zato ga boste lahko brez težav umili. Če pa je vaš pes velik in težji od večine psov, ga bo skoraj nemogoče spraviti v kad in iz nje varno. Če bo vaš zmočen pes nato zbežal iz kadi, obstaja velika možnost poškodb tako za vašega psa kot druge.

V tem primeru je varneje blatnega psička postaviti pod prho. To je mogoče najenostavneje narediti pri breznivojski prhi, saj vas tam ne bodo ovirali robovi in bo dostop do nje enostaven. Preostane vam le, da odprete vodo.

Da preprečite zamašitev odtokov, pred začetkom umivanja ljubljenčka odstranite večje kose umazanije, npr. listje, bo pa sifon seveda zavaroval pršni odtok pred travo in pasjo dlako. Integrirano sito v pršnem kanalu Geberit bo preprečilo zamašitev kanala. Zdaj vašemu psu torej nič več ne more preprečiti uživanja v umivanju.

Katera kopalnica je primerna za vas?

Popolna kopalnica lahko izpolni celo vrsto želja in zahtev. In kakšne so vaše potrebe? Ali vam je pomemben prostor, čistoča ali dizajn? So vam všeč izdelki, preprosti za uporabo, ali imate raje posebne dodatke za udobje, ki vam ga nudi npr. straniščna školjka s prho Geberit AquaClean? Ali pa vam je morda ljubši univerzalni dizajn? Ne glede na to, kakšne so vaše potrebe, bomo vaš vsakdan poenostavili s pametnimi rešitvami za kopalnico.

Več prostora v kopalnici
Več čistoče v kopalnici
Več funkcionalnega dizajna v kopalnici
Več udobja v kopalnici
Več dostopnosti za gibalno ovirane osebe v kopalnici
Več preprostosti za uporabo v kopalnici