Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti .

V redu
Geberit Slovenija

Električni in vodovodni priključek

Vključena prihodnost

Za jutrišnje zahteve po udobju

  • Montažni element Geberit Duofix z vodovodnim in električnim priključkom

Kjer danes vgradite konvencionalno straniščno školjko z varčnim dvokoličinskim splakovanjem, boste morda že čez nekaj let na željo lastnika morali vgraditi straniščno školjko s prho ali sistem za odsesavanje neprijetnih vonjav. V idealnem primeru bodo vsi priključki že pripravljeni, dragi dodatni gradbeni posegi pa ne bodo potrebni.

Pripravljen na straniščno školjko s prho Geberit AquaClean

  • Geberit AquaClean Sela z električnim priključkom

Podjetje Geberit je montažne elemente za stenske straniščne školjke prilagodil bodočim zahtevam trga. Naj bo Geberit Duofix, Geberit GIS, Geberit Sanbloc ali Geberit Kombifix, vsi elementi imajo sedaj standardno vgrajene skrite priključke za vodo za straniščno školjko s prho Geberit AquaClean. Prav tako imajo predpripravo za priključitev na električno omrežje. Tako je vsaka podometna inštalacija optimalno pripravljena na kasnejšo priključitev stranišče školjke s prho Geberit AquaClean.

Pripravljen na vgradnjo enote za odzračevanje neprijetnih vonjav

Straniščni elementi, ki so dodatno opremljeni s priključno cevjo za odzračevanje neprijetnih vonjav neposredno iz straniščne keramike, so optimalno pripravljeni na prihodnje zahteve po udobju. Podjetje Geberit zato priporoča, da montažne elemente s priključkom za odzračevanje neprijetnih vonjav (Geberit DuoFresh) vgradite vedno, ko je to mogoče. Dodatni stroški so minimalni. Vaši investitorji bodo tako lahko takoj izkoristili prednosti, ki jih nudi sistem za odzračevanje neprijetnih vonjav, oziroma bodo lahko kasneje enostavno posodobili svojo sanitarno napravo.

Montažni element Geberit Duofix z vodovodnim priključkom, električnim priključkom in prazno cevjo za odzračevanje neprijetnih vonjav

Integrirana prazna cev

Integrirana prazna cev in ustrezen položaj za vodovodni priključek za straniščno školjko s prho Geberit AquaClean

Integrirana prazna cev

Integrirana prazna cev in ustrezen položaj za vodovodni priključek za straniščno školjko s prho Geberit AquaClean

Vidni električni priključek

Položaj za vidni električni priključek

Skriti električni priključek

Položaj za skriti električni priključek