Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti .

V redu
Geberit Slovenija

Geberit Volex

Geberitova kakovost za vsak dan

Geberit Volex: Najsodobnejša zanesljivost in odlična vrednost

Izdelki iz sistema Geberit Volex obsegajo vse, kar je potrebno za namestitev sistemov talnega ogrevanja vključno z razdelilniki, čepastimi izolacijskimi ploščami, cevnimi zatiči, razdelilnimi omarami in še veliko več. S pomočjo bariernega sloja iz materiala EVOH so enoslojne cevi difuzijsko tesne, kar učinkovito zmanjša oksidacijske procese v grelnem krogotoku. Enoslojne cevi so na voljo v dveh premerih, in sicer 16 in 20 mm. Podjetje Geberit ponuja celovit sistem regulacije za površinsko ogrevanje in hlajenje. Modularne naprave se lahko kombinirajo tako, da zagotavljajo učinkovito delovanje in s tem ustvarjajo maksimalno udobno sobno klimo. Zaradi svoje modularnosti se lahko sistem naknadno podaljša.

V celoti odobren

Sistem Geberit Volex je na vseh pomembnih trgih pridobil dovoljenje za uporabo. Tako kot vsak izdelek Geberit je tudi sistem Geberit Volex opravil obsežne analize in številne preizkuse v pogojih resničnega življenja in tudi v najbolj neugodnih pogojih. Osredotočili smo se predvsem na praktičnost in preprosto uporabo med namestitvijo.

Ponudba izdelkov

Nazivni premer (DN) Dimenzija d x s (mm) Enoslojna cev Geberit Volex
12 16 x 2,0 x
15 20 x 2,0 x
  • Enoslojna cev Geberit Volex

Enoslojne cevi Geberit Volex

  • Enoslojne cevi so izdelane iz materiala PE-RT in imajo kisikovo zaporo
  • Na voljo sta dimenziji 16 in 20 mm
  • Primerne so za delovni tlak do 6 bar
  • Zaradi svoje prožnosti so zelo primerne za sisteme talnega ogrevanja
  • Na voljo so tudi v kombinaciji z rdečimi ali modrimi zaščitnimi cevmi
  • Kolena in stiskalni fitingi Geberit Volex

Razdelilnik Geberit iz nerjavnega jekla je namenjen delitvi talnega ogrevanja na več posameznih, medsebojno neodvisnih enot. Nerjavno jeklo omogoča višjo mehansko odpornost razdelilnika, hkrati pa preprečuje napetostne korozijske razpoke. Da bo namestitev praktična in preprosta sta ventila za hitro odzračevanje, nepovratna ventila in zaključna ventila že predmontirana.

Za olajšano polaganje napeljave talnega ogrevanja sona voljo čepaste plošče z nizko toplotno prevodnostjo.Napeljavo je mogoče položiti tudi na polietilensko folijos pomočjo razširljivih igel. Oba izdelka poleg majhnetoplotne prevodnosti zagotavljata tudi dobro zvočnoizolacijo.

Digitalni sobni termostat Geberit je namenjenenostavnemu in udobnemu upravljanju temperaturev prostorih. Ima velik osvetljen zaslon in s svojimsodobnim in elegantnim videzom ustreza vsakemustilu interierja.